“A könyved olyan, mintha félig Rejtő Jenő, félig pedig Quentin Tarantino írta volna.” Kovács Andrea; újságíró

Filmként pereg a cselekmény és sodorja magával az olvasót

Más szemszögből mutat meg egy emberiség elleni támadást

“Izgalmas, fordulatokban gazdag cselekmény. Más szemszögből mutat meg egy emberiség elleni támadást. Az utolsó oldalig tartja a feszültséget, kellő időben beszúrva humoros jelenetekkel. De nem szakítja meg a lendületet.

Filmként pereg a cselekmény és sodorja magával az olvasót.

Egyszerűen egy izgalmas, nagyon tanulságos, elgondolkodtató a napjainkat reálisan fenyegető eseményekkel teletűzdelt könyv. Nagyon gratulálok, örülök, hogy elolvashattam.”

Káspári Gergely, Olvasó

Gondolatkísérlet, valóságpróba…,

…sorskérdések sora, önmagába futó labirintus – ebben a történetben minden benne van, amit békeidőben és krízisek idején felteszünk magunknak. A válaszokat pedig olyan élményeken keresztül adja meg, amik nem pusztán tükröt tartanak önmagunk számára, de egy szórakoztató utazásra is visznek a jelenbe és a (még) nem létezőbe.

Kovács Andrea, Újságíró - képzőművész

Szeretném, ha a történet folytatódna

  • Szeretem ezt a könyvet, mert egy olyan témát jár körbe – egy világvégére való felkészülés nehézségeit –, ami engem is régóta foglalkoztat.
  • Szeretem ezt a könyvet, mert van benne olyan karakter, akinek a helyébe tudom képzelni magam, és így már-már a cselekmény részese lehetek.
  • Szeretem ezt a könyvet, mert a benne szereplő harcok, összecsapások nagyon pontosan, részletesen vannak megírva – szinte mint egy filmet nézve látom magam előtt a történéseket –, és teljesen hitelesek, mellőzve minden meseszerű túlzást.
  • Szeretem ezt a könyvet, mert amikor befejeztem az utolsó oldalt, még napokig nem hagyott nyugodni, folyton visszacsábította a gondolataimat az író által elképzelt világba.

Szeretném, ha a történet folytatódna…

S. László, A Francia Idegenlégió veterán mesterlövésze
Az utolsó huszonhét - "Die Katze"
“Die Katze”

Olvass véleményeket a Moly -on

Az utolsó huszonhét - Hívójele "Granit" Alexander B. Hackman aka. Bánki Attila
“Granit”

Olvass véleményeket a Moly -on

Izgalmas, humoros…

“Nem vagyok oda a világvégés sztorikért, de ez a könyv marhajó!
Megfogalmazásban sokszor Rejtőre hajaz, amit imádok. Izgalmas, humoros könyv, pörgős olvasmány, nem voltak unalmas részei.
Várom a folytatást.”

Varga Éva, Moly.hu olvasó

Szeretném, ha a történet folytatódna

“Nem szoktam hasonló kaliberű könyveket olvasni, de bevallom, kellemes csalódás volt, nagyon tetszett az egész könyv! egyszerre izgalmas és lebilincselő a történet, humoros a jól kidolgozott és szerethető karaktereivel, és közben tényleg elgondolkodtató. nagyon valid a témafelvetés, pörgős a struktúra, már alig várom a folytatást!”

Eszterlány, Moly.hu olvasó

Reméljük, hogy nem utálsz nevetni

Ide a folytatást, de azonnal.. 🙂

“Nem szeretek sorozatokat elkezdeni amíg nincs meg minden rész. Ezt sem terveztem elolvasni a következő részek megjelenése előtt.
Viszont nagyon nagyon piszkálta a fantáziám, és hát a megjelenésétől eddig tudtam magam tartani. Nem is csalódtam, mert bár imádtam, most tényleg esz a fene, hogy mi fog történni a hátra lévő napokban…”

Beata0117 Moly.hu olvasó